måndag 17 juni 2013

Skansendagarna i juli 2013

Sällskapets medverkan på Skansen kommer i år att äga rum 14/7, 20 - 21/7 och 27 - 28/7. Programmet börjar klockan 11.00 och avslutas med picknick klockan 16.00.

Vi kommer att behöva dansare, mannekänger och allmänt mingel. För anmälan och frågor kontaktas herrskapet Löfgren per e-post 6xa.lofgren@comhem.se senast vecka 27.

Glöm inte att meddela om du vill deltaga i dansen eller göra något annat speciellt.

Till picknicken medtages eget porslin, glas samt bestick.

Tänk på att programmet är långt och att picknicken är först klockan 16.00 så ta gärna med er vad ni behöver för att hålla blodsockret och vätskenivån i balans. Det finns vatten, kaffe och te på plats.

Skansendagarna avslutas den 28/7  med vår traditionella middag i Barnmatsalen på Högloftet. Kostnad för middagen är 370 kronor som betalas på plats. De som deltagit i två dagar betalar halva priset, alltså 185 kr. Den som deltagit alla dagar går gratis. Föranmälan till herrskapet Löfgren per e-post 6xa.lofgren@comhem.se.

Sala silvergruva - 1700-talshelg 28 - 30/6 2013Maskeradbal 155 meter ned i Silverberget och mer därtill...

Du är inbjuden som medlem att delta i en spännande 1700-talshelg med marknad, olika uppträdanden och upptåg och en oförglömlig fest nere i gruvan. Du har möjlighet att bara mingla eller att delta med marknadsstånd, föredrag eööer amdra uppträdanden. Boende finns på vandrarhem på området.

Det finns fortfarande platser kvar!
Är du intresserad av att delta, kontakta omgående Anneli Schöldström på mailadress anneli.schoeldstroem@hotmail.com
Eftersom sällskapets hemsida för nuvarande ligger nere tänkte jag och kalendariumsansvarig väcka liv i den här bloggen för att nå ut till medlemmarna om allt trevligt som händer i sommar!

Det kan hända att alla inlägg inte kommer i rätt datumföljd så läs igenom inläggen så du inte missar nåt spännande.

/Anna