söndag 13 juni 2010

Var med och mingla på Ostindiefararen Götheborg vid Drottningbryggan, Skeppsholmen

14-19 juni

Ostindienfararen Götheborg anländer till Stockholm omkring måndag den 14 juni för att deltaga i festligheterna kring bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling.
Vi har blivit ombedda att mingla på skeppet och nedanför på kajen på Skeppsholmen under de dagar i samband med Bröllopsfirandet som skeppet ligger i Stockholm. Ersättning utgår i form av lunch och fika tillsammans med manskapet på skeppet samt möjlighet att bese skeppet.

Följande dagar är aktuella: måndag 14/6, tisdag 15/6 samt lördag 19/6. Trolig tid för minglet är 11-19. Vi har dock inte fått tiden bekräftad ännu men räkna med dessa tider. Tidpunkter för lunch och fika är inte heller fastställda.

Man måste vara ombytt och klar när man anländer. Det går inte att byta om på plats, och det finns ingen plats att förvara medhavda korgar, väskor och andra pinaler, så ta bara med det du verkligen behöver! Vi hoppas kunna ordna någon plats att ställa picknickkorgar på så att vi kan ha picknick i slänten på gräsmattan nedanför skeppet.

Beställaren har uttryckligen begärt blandat högre stånd/borgare/arbetare/vardagsdräkter/festkläder. Då höga krav ställs på dräkternas historiska korrekthet från beställarens sida så kontakta oss om du är osäker på din dräkt. Det är viktigt att man har en så komplett dräkt som möjligt med huvudbonad/peruk/håruppsättning, detaljer m.m. Hellre en komplett vardagsdräkt än en halv festklädnad.

Platserna är begränsade och först till kvarn... Anmäl er snarast till herrskapet Löfgren, 6xa.lofgren@comhem.se Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Frågorfrågor kan ställas till denna mail eller Gustafs Skåls telefon 08-50212142, Anders mobil 0731-595064 eller Annas mobil 0731-519668.

Varmt välkomna !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar